ČUDOVITA ELEGANCA MARMOR V VAŠI KOPALNICI IN DNEVNI SOBI

marmor-kopalnica-gramat-gril

Marmor je stoletja poznan kot vizualno izredno lep material, vendar neodporen na obrabo in izredno občutljiv na vpojnost  vode. Mojstri so ga zato izredno neradi uporabljali za oblaganje kopalnic in kot talno oblogo.

Zahvaljujoč stalnim raziskavam v podjetju Mirage, je danes možno dobiti plošče iz porcelanskega greza, ki lahko nudijo realistično reprodukcijo najdragocenejšega  kamna, kot je marmor s svojimi žilami, tonskimi barvnimi odtenki in naravnim leskom.

Marmor je ena najbolj elegantnih rešitev za obogatitev vašega prostora. Vendar je kamnina, kot jo najdemo v naravi, zelo občutljiva. To je tudi glavni razlog, da arhitekti in notranji oblikovalci raje uporabijo plošče porcelanskega greza z videzom  marmornega efekta, kompaktnega in visoko odpornega materiala s skoraj nično poroznostjo in vpojnostjo.

Izjemno visoka vlaganja v raziskave je posledično botrovala tehnično popolni zbirki, ki jo je navdihnil marmor.  Material s poudarjenim venami, združevanje delikatnih barvnih odtenkov, da bi osvetlile odtenke in delale na finih podrobnostih.

marmor-kopalnica-gramat-gril-2

Danes podjetje Mirage ponuja 17 različnih vzorcev marmornih površin, z zanimivimi značilnostmi kot je t.i. bookmatching ( skladnost ven in vzorcev). V ploščah iz porcelanskega greza se t.i. bookmatching  definira kot ujemanje dveh ( ali več ) kamnitih ali marmornatih plošč tako, da se dve sosednji površini med seboj zrcalijo in dajo vtis odprte knjige.

marmor-pohistvo-kuhinja-gramat-gril-2

V serijah proizvajalca Mirage boste našli izjemne učinke z venami, ki izredno obogatijo prostor s šarmom, ki ga lahko ponudijo samo najdražji naravni materiali.

marmor-gramat-gril

V serijah proizvajalca Mirage boste našli izjemne učinke z venami, ki izredno obogatijo prostor s šarmom, ki ga lahko ponudijo samo najdražji naravni materiali.

 

 

 

AKCIJE