SANITARNA KERAMIKA TEUCO

Načela blagovne znamke Teuco so ustvarjalnost, usmerjenost v inovacije, dih jemajoče ergonomske oblike in precizen izbor materialov. Teuco se je s svojimi številnimi patenti vpisal v zgodovino whirlpoola in v nekaj letih postal eden od svetovnih voditeljev na področju kvalitetne sanitarne keramike. Njihovi patentirani material Duralight® ter sistemi Hydroline, Hydrosilence®, Hydrosonic® dokazujejo, da Teuco ne misli le na dizajn ampak tudi na fleksibilnost, inovativnost in varnost. Duralight® v celoti proizvajajo in obdelujejo v podjetju. Njegova posebna sestava temelji na akrilu, ki je utrjen z minerali. Je veliko bolj fleksibilen kot keramika, antibakterijski, enostaven za vzdrževanje in čiščenje.

Hydroline

Teuco je klasične masažne šobe nadomestil z elegantnimi minimalističnimi režami, zaradi katerih se sistem imenuje »nevidni masažni sistem«. Ultra tanke masažne reže so lahko osvetljene v osmih različnih barvah in tako nudijo kromoterapevtsko masažo.

Hydroline je tudi Hydrosonic®

Hydrosonic® je sistem masaže, ki prodre globoko pod kožo in je veliko bolj kvalitetna od tradicionalnih masažnih sistemov. Ta sistem omogoča lepotno masažo (spodbuja limfno drenažo in s tem preprečuje nastajanje metabolitov, ki so eden od vzrokov za nastajanje celulita), masažo, ki je primerna za športnike (pospešuje regeneracijo mišic po vadbi), protistresno masažo,  izboljšuje celični metabolizem in bolečine v sklepih. Zaradi  sistema Hydrosilence® je edini zvok masažne kopalne kadi, ki ga slišimo, zvok vode, ne pa tudi zvok motorja.

Več o sanitarni keramiki Teuco http://www.teuco.com/.

 

 

Scroll to top