Dodajte prefinjene podrobnosti vaši kopalnici

Minili so dnevi, ko sta bila v kopalnici edini možnosti krom in nerjavno jeklo. V svet kopalniških elementov in opreme vstopajo nove prefinjene površine. Skupaj s stenskimi oblogami, keramiko in tekstilom ustvarjajo visokokakovosten svojevrsten kopalniški ambient.

Ti videzi se lahko zdaj dosledno kombinirajo – s trenutnimi premazi pokrivnih plošč za splakovanje stranišč in profilov za prhe.

Proizvajalec TECE se poleg klasike predstavlja še v barvah Gold Optic, Red Gold in Black Chrome.

 

 

Od sodobnega mansardnega interiera do budoarjev s posebnim vzdušjem pokrivne plošče za splakovanje stranišč in profili za prhe dopolnjujejo trenutne kopalniške elemente za vsestransko celovit ubrani videz.

 

 

Z Barvo Red Gold, se je proizvajalec poklonil sodobni ženskosti, pri kateri si zadržana eleganca in samozavesten videz nista v protislovju. Mehak videz, trdna površina: Površine, premazane z uporabo tehnologije PVD, so izredno trpežne in odporne proti praskam ter zagotavljajo izjemno barvno kakovost in lesk.

 

 

Pridih razkošja: premaz v barvi Gold Optic vnaša v sobo toplino in posebno eleganco.

 

 

Vidni deli kovinskih pokrivnih plošč TECE square in profilov za prho TECE drainprofile iz nerjavnega jekla so premazani z uporabo tehnologije PVD.* Rezultat je jasno viden: barvna kakovost in lesk premazanih površin sta odlična, poleg tega pa so te površine izjemno odporne proti površinski obrabi in praskam. * PVD je kratica za Physical Vapour Deposition (premaz s kovinskimi hlapi). Bistvo je v podrobnostih. Novi premazi PVD za pokrivne plošče za splakovanje stranišč iz kovinske serije TECE square in ugreznjene profile za prhe TECE drainprofile zdaj omogočajo skladno oblikovanje kopalnice do najmanjših podrobnosti. Barvno se ujemajo z najnovejšimi izdelki vodilnih proizvajalcev, vključno s tistimi iz linij Hansgrohe/AXOR.

 

 

Izdelki nemškega proizvajalca TECE so na voljo tudi v našem salonu.

Vabljeni!

Scroll to top