KAMINSKE PEČI

Nudimo vam široko izbiro kaminskih vložkov in kaminskih peči proizvajalcev Romotop in ABX. Široka izbira kaminov, kaminskih peči, kurišč in kuhinjskih štedilnikov po dostopnih cenah. Vsi kamini so konstruirani na osnovi najnovejših dognanj v stroki. Speljana sekundarni in terciarni zrak omogočata odlično izgorevanje in skrbita za izredno čisto izgorevanje, ki pripomore k minimalnemu onesnaženju bivanjskega okolja. Natančna izdelava, široka paleta barv keramičnih oblog ter prijeten odsev plamena.

ABX

Podjetje ABX je bilo zasnovano leta 1992 v mestu Rumburk na Češkem. S proizvodnjo kaminov so  začeli leta 1993. V proizvodnih obratih v Rumburku, Varnsdorfu in Starých Křečanich je zaposlenih več kot 300 delavcev. V zadnjih letih proizvedejo preko 30 000 produktov letno. Poleg češkega trga imajo pomembno vlogo tudi  ostali trgi: nemški, avstrijski, italijanski , grški, švicarski, nizozemski, belgijski, švedski, finski, poljski, slovaški, litvijski, latvijski, beloruski, ruski, ukrajinski, estonski… Visoka kakovost kaminov in peči je bila dosežena na osnovi dolgoletnih izkušenj in profesionalnega pristopa, zato izpolnjujejo najvišje standarde DIN+ v pooblaščenih testnih laboratorijih v Nemčiji in Avstriji.

[Not a valid template]

Več o kaminih in kaminskih pečeh ABX http://www.abx.cz/gb/homepage.

 

ROMOTOP

Romotop je eden izmed vodilnih proizvajalcev kaminov in kaminskih peči na evropskih tleh. V sodobnih gospodinjstvih imajo vedno bolj pomembno vlogo kot vir toplote. Izpolnjevanje zahtev za kaminske peči in kaminske vložke so v porastu. Za razliko od preteklosti, kupci zahtevajo ne le estetsko edinstven izdelek, ampak tudi visoko učinkovitost, uporabnost in prijaznost okolju. Vsak izdelek, ki zapusti proizvodni obrat v Suchdol-u je rezultat skupnih prizadevanj vseh 500 zaposlenih. Proizvodni proces je večinoma robotiziran in poteka na površini 30.000m2. Široka paleta izdelkov skrbi za potrebe obeh, standardnih in nizkoenergijskih hiš. Izbirate lahko med ročno izdelano keramiko in naravnim kamnom. Posebnost, ki podjetje razlikuje od ostalih ponudnikov kaminskih peči, se skriva v njihovi barvni paleti. Vse peči lahko naročite v 30ih različnih barvah keramičnih oblog in tako dosežete barvno harmonijo z obstoječo opremo prostorov.

[Not a valid template]

Več o kaminih in kaminskih pečeh Romotop si preberite https://www.romotop.com/.

 

Scroll to top