KERAMIČNE PLOŠČICE LEONARDO

Proizvajalec svoj navdih išče v delih in vizijah Leonarda Da Vincija, enega največjih umetnikov renesančnega obdobja. S pogledom v preteklost išče nove ustvarjalne oblike. Njihova dovršenost je posledica ravnovesja med umetnostjo in tehnologijo ter med človekom in okoljem. Harmonijo med geometrijo, zlatim rezom in prijetnim občutkom prostora dosegajo z dimenzijami, barvami in strukturami keramičnih ploščic.

Več o keramičnih ploščicah LEONARDO http://www.leonardoceramica.com/.

"Zastopamo številne priznane italijanske proizvajalce keramičnih ploščic."

KDO SMO

Tradicija podjetništva v družini Gril sega v leto 1967. Takrat sta Ana in August Gril odprla obrtno delavnico za izdelavo cementnih izdelkov. Leta 1989 sta jo reorganizirala v podjetje GRAMAT GRIL d.o.o. ter odprla trgovino z gradbenim materialom in keramiko. Leta 2009 je podjetje prevzel sin Peter Gril. Danes gradbeni oddelek ter salon keramike in kopalniške opreme na 700m2 svojim kupcem nudi celovito ponudbo materiala za kopalnice. 

KAJ DELAMO

V našem salonu keramike STIL by Gramat Gril nudimo široko izbiro keramičnih ploščic, sanitarne keramike, armatur, tuš kabin, kopalniškega pohištva in ostale kopalniške opreme. Zastopamo številne priznane italijanske proizvajalce keramičnih ploščic (kot link do menija keramičnih ploščic) srednjega in višjega cenovnega razreda, ki si jih lahko v živo ogledate v našem salonu. Del vsake kopalnice je tudi sanitarna keramika (kot link do menija sanitarna keramika): wc školjka, bide, pisoar, umivalnik, tuš kad in kopalna kad. 

Gramat Gril, Rožna dolina 9, 1290 Grosuplje

Scroll to top