TLAKOVCI

JARC

Začetki delovanja družinskega podjetja Cementni izdelki Jarc segajo v leto 1961. V letu 1985 in 1997 je podjetje naredilo pomemben korak v razvoju, saj so proizvodnjo prilagodili napredni evropski tehnologiji. Danes je v proizvodni proces umeščena najnovejša tehnologija, ki temelji na računalniškem vodenju posameznih delovnih procesov, ki so združeni v celoto – od priprave betona, izdelave izdelkov ter njihovega pakiranja. Kvaliteto lastnih izdelkov spremljajo s kontrolo v lastnem laboratoriju.

Več o cementnih izdelkih Jarc http://www.jarc.si/.

OBLAK

S proizvodnjo betonskih izdelkov se ukvarjajo že od leta 1901. Skozi leta razvoja in rasti, so proizvodnjo posodobili do te mere, da lahko pripravljajo tudi najzahtevnejše betonske mešanice. Njihov beton je certificiran, proizvodnja je popolnoma avtomatska, računalniško vodena in lasersko krmiljena. Inovativni proizvodni postopki, posamezni elementi za možnost unikatne proizvodnje, sprotna kontrola kakovosti izdelkov, upoštevanje predpisanih produktnih standardov, mnogi certifikati – vse to in še mnogo več omogoča, da so njihovi izdelki vrhunske kakovosti.

Več o tlakovcih Oblak http://oblak.si/.

ZOBEC

Podjetje je na tržišču prisotno že skoraj pol stoletja. Nudijo betonske izdelke, ki so nepogrešljivi pri gradnji, urejanju dvorišč in dovoznih poti. Kvalitetne surovine in sodobna strojna oprema zagotavljajo  visoko kvaliteto njihovih izdelkov, ki so odporni na pritiske, obrabo, nizke temperature in soljenje. Vsi izdelki tudi ustrezajo zahtevam evropskih norm. V svojem programu tlakovcev nudijo klasične, moderne in elegantne tlakovce, tlakovce z valovitimi ali z nepravilno odkrhnjenimi robovi, šestkotne tlakovce, tlakovce Y, H in Uni-S… Tlakovci različnih barvnih odtenkov, dimenzij in geometrijskih oblik zadovoljijo še tako zahtevnega kupca. Podjetje Zobec stalno raste in stremi k temu, da upošteva želje sodobnega kupca in hkrati sledi smernicam razvoja.

Več o tlakovcih Zobec http://www.zobec.si/.

Scroll to top